svētdiena, 2020. gada 14. jūnijs

BESTBERRY IRBEŅU SULA (KOSMĒTISKĀM PROCEDŪRĀM )

BestBerry Irbeņu Sula
5,00 EUR

Dziļa tīrīšana bez ķīmiskām vielām, spēja novērst pūtītes / akni, vienlaikus uzlabojot ādu un atjaunojot to jauneklīgumu ar vislielāko efektivitāti!

Produkta apraksts:

– 100% bez ķimikālijām, dabīgs un bioloģisks produkts, kas ražots pēc labas ražošanas prakses- Atbrīvo no baktērijām, atmirušajām ādās daļiņām, putekļiem un netīrumiem no sejas, kā arī dziļi attīra ādas poras, tādējādi samazinot / novēršot pūtītes / akni, kā arī mazinot pinnes
– Viegli balina ādu, lai uzlabotu tonusu un gaišinātu sejas ādu

– Palīdz cīnīties ar vasaras raibumiem un taukainu sejas ādu, lai novērstu pūtītes veidošanos

–  Vitamīns C & E bagātīgi mitrina ādu, novērš brīvos radikāļus, piedāvā spēcīgu  ādas pret novecošanās darbību un kopā ar vitamīnu  A stimulē kolagēna ražošanu veselīgākam un skaistākam ādas izskatam

– Vitamīns K palīdz cinīties ar apsārtušu ādu, tumšiem plankumiem un raupjiem  plankumiem uz sejas, tādējādi nodrošinot vienmērīgu, gludu un veselīgu sejas ādu

– Efektīvs veids kā novērst tumšos lokus un pietūkumu ap acīm

– Palīdz ādai justies atsvaidzinātai un atjaunotai, kad to nomazgā ar siltu ūdeni

– Lielisks priekš cilvēkiem ar pārāk aizņemtu dzīves veidu.  Uzklājiet pirmo slāni uz putītes / aukstumpumpas un ļaujiet tam nožūt, pēc nožūšanas uzklājiet otro slāni, lai viss būtu kārtīgi nosegts un dodieties gulēt, ja nepieciešams atkārtojiet vairākas naktis.

Lietošana:

Rūpīgi uzklājiet uz tīras un sausas sejas ādas 4 – 5 reizes nedēļā uz 15 minūtēm, pēc tam viegli nomazgājiet ādu ar siltu ūdeni. Priekš pilnas spa procedūras pēc tam uz sejas uzklājiet BestBerry irbeņu sēklu eļļu.

PIEZĪME: Sejas maska var nedaudz kost, ja tā tiek uzklāta uz problemātiskām zonām vai brūcem, bet tas ir dabiski un par to nav jāuztraucas!

Mēs arī piedāvājam 100% bezriska garantiju, kas ļaus jums nopirkt ar pārliecību.

Tad kāpēc domāt divreiz?

Vai jūs esat piekritējs mājas apstākļos pagatvotām sejas maskām? Lieliski, jo noslēpums uz skaistu un veselīgu sejas ādu ir rokas stiepiena attālumā kā jūsu virtuve. Palutiniet sevi ar šīm vienkāršajām un uzticamajām mājas sejas maskām.

Maska normālai ādai

1 olas dzltenums

1 ēdamkarote olīveļļas

1 ēdamkarote citrona sulas

2 irbeņu sulas

Samaisiet visu rūpīgi kopā un rūpīgi uzklājiet uz sausas un tīras sejas ādas 2 – 3 reizes nedēļā uz 20 – 25 minūtēm, pēc tam viegli nomazgājiet ādu ar siltu ūdeni.

Maska taukainai ādai

1 olas baltums

1 ēdamkarote citrona sulas

1 irbeņu sula

Samaisiet visu rūpīgi kopā un rūpīgi uzklājiet uz sausas un tīras sejas ādas 2 – 3 reizes nedēļā uz 20 – 25 minūtēm, pēc tam viegli nomazgājiet ādu ar siltu ūdeni.

Maska sausai ādai

1 olas dzeltenums

1 irbeņu sula

1 ēdamkarote augu eļļas

1 ēdamkarote krējuma

1 ēdamkarote miežu milti

Samaisiet visu rūpīgi kopā un rūpīgi uzklājiet uz sausas un tīras sejas ādas 1 – 2 reizes nedēļā uz 12 – 15 minūtēm, pēc tam viegli nomazgājiet ādu ar siltu ūdeni.

Maska novecot sākušai ādai

1 olas baltums

2 tējkarotes augu eļļas

1 tējkarote citrona sulas

2 irbeņu sulas

Samaisiet visu rūpīgi kopā un rūpīgi uzklājiet uz sausas un tīras sejas ādas 2 – 3 reizes nedēļā uz 3 – 5 minūtēm, pēc tam viegli nomazgājiet ādu ar siltu ūdeni.

Maska, lai atbrīvotos no pinnēm

1 ēdamkarote krējuma

1 irbeņu sula

Samaisiet visu rūpīgi kopā un rūpīgi uzklājiet uz sausas un tīras sejas ādas 3 – 4 reizes nedēļā uz 15 minūtēm, pēc tam viegli nomazgājiet ādu ar siltu ūdeni.

Balinoša, pigmentācijas plankumu mazināšanai

1/2 glāzes rīsu

2 irbeņu sulas

Rīsus uz 2h iemērc aukstā ūdenī, pēc tam ūdeni nolej un tam pielej irbeņu sulu. Ar šādu losjonu katru dienu slauka seju.

Atsvaidzinoša maska

1 irbeņu sula

Sulu ielieciet saldētavā līdz tā ir pilnībā sasalusi. No rīta rūpīgi uzklājiet uz sausas un tīras sejas ādas 4 – 5 reizes nedēļā uz 15 minūtēm, pēc tam viegli nomazgājiet ādu ar siltu ūdeni.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru